Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Δώρα και Προσφορές των Χριστουγέννων από τις Εκδόσεις ΕΠΙΡΡΩΣΗ!

Σχετική εικόνα
   Οι Εκδόσεις ΕΠΙΡΡΩΣΗ στην προσπάθειά τους να σταθούν συνοδοιπόροι στην αγωνία του αναγνωστικού κοινού για την κατάκτηση της γνώσης, αλλά και της ποιοτικής σκέψης και μελέτης, προβαίνουν σε προεόρτιες-χριστουγεννιάτικες  προσφορές στον τιμοκατάλογο του βιβλιοστασίου τους!
  Πιο συγκεκριμένα, αποκλειστικά και μόνο από Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου έως Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, αλλάζουμε και κατεβάζουμε τις τιμές των βιβλίων μας, ως μια ορθόπρακτη προσπάθεια να προσφέρουμε στους φίλους αναγνώστες μας, τη δυνατότητα ν᾿ αποκτήσουν με οικονομικό τρόπο πνευματικά και ποιοτικά βιβλία.

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: 
(03 - 21 Δεκεμβρίου αποκλειστικά)

- ΟΣΜΗΝ ΕΥΩΔΙΑΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗΣ, Ένα οδοιπορικό στο Άγιον Όρος, σελ. 130, τιμή 5 ευρώ με την προσφορά!

- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, τόμος Α', Ένα λειτουργικό εγχειρίδιο στα χέρια κάθε ιερέα-λειτουργού αλλά και κάθε πιστού. Δίδονται με τη μορφή ερωταπαντήσεων εξηγήσεις σε πολλά λειτουργικά, ποιμαντικά και νομοκανονικά ζητήματα. Σελ. 230, τιμή 6 ευρώ με την προσφορά! 

- ΒΙΟΣ ΑΒΙΩΤΟΣ, Δοκίμια ορθοδόξου προβληματισμού. Θέματα κοινωνικά, αγιολογικά, ποιμαντικά, ψυχολογικά διαπραγματεύεται το βιβλίο. Σελ. 245, τιμή 6 ευρώ με την προσφορά!

- ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΓΟΝΟΙ ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΟΙ. Δοκίμια λογοτεχνικά και θεολογικά, πνευματικά και εκκλησιολογικά στο βιβλίο αυτό. Σελ. 200, τιμή 6 ευρώ με την προσφορά!

- ΑΓΕΛΑΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (Ποιητική Συλλογή). Σελ. 155, τιμή 5 ευρώ με την προσφορά!

Για παραγγελίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα, 6948038461 και 210 - 4820915, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση των Εκδόσεων ΕΠΙΡΡΩΣΗ: likoudis.dimitris@yahoo.gr

Σύντομα, κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις μας:
- Άγιος Νεκτάριος, βίος και Πολιτεία, σελ. 64.
- Λειτουργικά Ζητήματα, τόμος Β', σελ. 320.
-Ανέγγιχτη Πολιτεία (Ποιητική Συλλογή), σελ. 224.
- Νέο Γεροντικό, Αναμνήσεις από την παραμονή μου σε Άγιον Όρος και Ιεροσόλυμα, σελ. 256.
Επισκεφθείτε τον Ιστότοπο των Εκδόσεων ΕΠΙΡΡΩΣΗ, ΕΔΩ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου